miercuri, 30 octombrie 2013

Unde puteti manca o pizza buna in Constanta?



Nu este de mirare ca alimentul preferat de toata lumea este pizza si nici faptul ca nu o mai gateste nimeni acasa cand este atat de simplu sa o comandati prin serviciul de delivery, costul fiind acelasi sau poate chiar mai mic, iar despre munca si timp pierdut nu mai incape discutie. 

Dar pentru ca toata lumea este obisnuita sa comande pizza acasa si pentru ca exista foarte multe companii de delivery, puteti face diferenta intre o pizza buna si una nu tocmai, conteaza foarte mult blatul, ingredientele si promtitudinea, o pizza este buna intotdeuna cand este fierbinte. 

O pizza buna este preparata cu ingrediente proaspete si de calitate, exact asa cum fac cei de la San Marco, preparata dupa o reteta proprie si nici de cum una traditionala, pizza de la San Marco este exact asa cum isi doreste toata lumea, o avalansa de arome si gusturi care mai de care mai interesante.

Puteti manca o pizza buna in Constanta la San Marco, comandati cu incredere orice tip de pizza doriti, vegetariana, picanta, traditionala, toate sunt compuse din 11 ingrediente diferite, prospete si rezultatul este unul exceptional, pizza exact ca in Italia. Apelati la serviciul de delivery si pentru alte preparate ca pastele, salatele, deserturile sau meniurile pentru pranz sau cina.

joi, 3 octombrie 2013

Bucuria unei cine in familie



Masa in familie este intotdeauna o bucurie, un moment pe care toata lumea si-l doreste, un moment in care va intalniti cu toti cei apropiati si retraiti amintirile din copilarie, haioase, triste, dar si un prilej pentru a savura o pizza buna. 


Alegeti pizza pentru cina in familie pentru ca este un preparat pe care toata lumea il adora, se mananca usor, fara tacamuri soffisticate si zile intregi pierdute prin bucatarie. In loc sa stati sa gatiti, mai bune va bucurati de frumusetea unei mese in familie, comandati pizza de la San Marco pentru a va usura munca, relaxati-va si uitati de grija gatitului.

Este superb sa va uniti toata familia la o masa rotunda, sa va adunati din toate colturile lumii, sa pastrati legatura si sa nu ratati nici un moment important, sa va fiti alaturi mereu. Cu toate ca intr-o familie parintii lucreaza aproape toata ziua, exista insa un moment in care toti membrii se pot intalni seara la cina, pot sta impreuna si pot discuta despre ce au facut in ziua respectiva. 


Nu trebuie sa asteptati pana la Paste sau la Craciun pentru a organiza o masa frumoasa, chiar daca nu este sarbatoare este un prilej bun pentru a aranja masa si a comanda o pizza buna de la San Marco.

joi, 29 august 2013

Serviciu rapid de delivery pizza buna Constanta



Pizza este mancarea care place tuturor si care va salveaza din foarte multe situatii, fie ca o preparati acasa sau o comandati, va poate fi atat pranz cat si cina. Daca pregatiti o cina acasa la dumneavoastra si vreti sa preparati ceva simplu cu care sa nu dati gres si care sa placa tuturor persoanelor invitate, pizza este alimentul preferat, mai ales, al copiilor.

Cand sunteti pe fuga si nu aveti timp sa gatiti si nici sa mergeti la restaurant, apelati la serviciul de delivery, comandati o pizza de la San Marco, gustoasa si incarcata cu ingrediente speciale si proaspete. Pizza buna vine acasa la dumneavoastra fierbinte si in cel mai scurt timp.


Masa este, poate, cel mai important moment al zilei si, de aceea, nu trebuie sa o sarim, indiferent de cat timp avem la dispozitie, orice mica gustare este foarte buna, spre exemplu, un sandwich de la San Marco, il puteti manaca pe drum si este si foarte gustos si sanatos, praparat la cuptor cu ingrediente proaspete.

Iar pentru doamnele si domnisoarele care tin cont de silueta si isi calculeaza caloriile la fiecare masa, o salata San Marco sau orice alt sortiment cu pui sau ton sunt satioase si gustoase. Iubitorii de mancare italiana, cu siguranta, vor aprecia pastele de la San Marco, preparate dupa retete traditionale de un bucatar iscusit, acestea va vor incanta papilele gustative cu aromele si gusturile extraordinare.


Si, pentru ca o masa nu este niciodata completa fara ceva dulce si bun, fara o prajiturica sau un desert de orice fel, San Marco va surprinde cu trei prajiturele interesante ca Panacotta, Pudding Cake si Tiramisu perfecte pentru incheierea unei mese.
San Marco va sta la dispozitie pentru comandarea oricaror preparate cu ajutorul serviciului de delivery dinConstanta.

marți, 16 iulie 2013

Te asteptam la o delicioasa Pizza Quattro Stagioni

Pizza Quattro Stagioni este delicioasa, reteta se bazeaza pe un mix de ingrediente proaspete ce dau la final un gust inegalabil.  Pizza Quattro Stagioni este cea mai gustoasa pizza si cea mai bogata in ingrediente, contine mozzarella, salam, sunca, ciuperci si masline, toate aceste ingrediente la un loc trasforma pizza intr-un deliciu culinar. Fie ca serviti un pranz la birou, o cina cu prietenii acasa sau pur si simplu doriti sa serviti o mancare delicioasa, Pizza San Marco va livreaza la domiciliu cea mai buna pizza din Constanta. Bogatia si diversitatea meniului nostru va vor impresiona!

luni, 8 iulie 2013

Pizza Picante

Extraordinar de gustoasa, aceasta de pizza picanta iti va condimenta ziua, oriunde te afli, acasa, la birou sau chiar la o cina cu persoana iubita. Special creata pentru cei care prefera mancarurile picante va recomandam cu placere Pizza Picante. Daca doresti sa incerci mai multe variante si retete de pizza te invitam sa vizitezi site-ul nostru www.pizzasanmarco.ro si sa iti alegi una din diversele noastre sortimente. 

joi, 6 iunie 2013

Istoria pizzei

Pizza nu se trage din Italia ci din Grecia. Pentru prima data grecii au fost cu ideea de a coace paine in forme rotunde si plate si de a adauga diferite alte alimente deasupra. Preferata lor era o combinatie de uleiuri de masline si anumite condimente.
Ca toppinguri alegeau cartofi si frunze, diferite feluri de carne si chiar si fructe. Este o certitudine ca grecii ar fi folosit si rosiile, daca acestea ar fi fost descoperite la vremea aceea! 
Mozzarella adevarata era importata de greci din India, astfel ca era destul de putin accesibila.  Prima pizza adevarata a fost facuta de brutarul Raffeale Esposito in Napoli, Italia. 
Dupa cum spune legenda, Esposito a vrut sa produca un fel de paine care sa fie diferita de celelalte care se vindeau in Napoli. Mai intai a incercat sa adauge numai branza, apoi sos, dedesubt si i-a dat forma unei placinte rotunde. 
Creatia sa a fost placuta imediat, si Esposito a fost chemat sa faca niste pizza pentru vizita Regelui Umberto si Reginei Margherita in 1889. A facut o pizza in trei culori: cu branza alba, sos rosu si condimente, ca sa reflecte steagul italian si loialitatea sa fata de tara. 
A fost o realizare grozava, si a numit-o pizza margherita dupa numele reginei.